B & B 't Saenraik


ACTUEEL !


Vanaf  Mei elke eerste zaterdag van de maand.

Stadswandeling door historisch Zaltbommel met gids 13:30 uur - 15:00 uur, Vertrek vanaf TRIP, Markt 10, Zaltbommel
Een door een stadsgids begeleide stadswandeling door de oude binnenstad van Zaltbommel.

 

De gids weet veel interessante wetenswaardigheden te vertellen over de historie van de stad en de gebouwen en de families die er woonden. De wandeling duurt ca. 1,5 uur.

Aanmelden via TRIP website of aan de balie, of even bellen 0418-648774

 

www.tripbommelerwaard.nl   de nieuwe website met alle info over de Bommelerwaard.

 

1 juni t/m 14 september 2019 Deze zomer is de Bommelerwaard het decor voor Cultuurfestival Bommelerwaard.
Kom genieten van openlucht filmvertoningen, dansvoorstellingen, een theaterwandeling, tentoonstellingen en concerten op bijzondere locaties. Of fiets en wandel speciale routes en ontdek de schatten en historie van deze mooie regio.
KUNST I CULTUUR I NATUUR I STREEKPRODUKTEN

 

 

 

 

Ammersoyen Middeleeuws Bewoond

 

Ammersoyen Bewoond

Zo. 9 en ma 10 juni
Zoals ieder jaar tijdens Pinksteren herleven de middeleeuwen in Ammerzoden en is kasteel Ammersoyen weer bewoond! Hertogin Maria van Gelre logeert in het kasteel en heeft haar hofhouding meegebracht. Het jaar 1405 komt weer tot leven. In en om het kasteel bruist het van de activiteiten en er is een uitgebreid programma voor kinderen. Leuk voor jong en oud.

 

 

   

Bommelbeach Zaltbomme

 

Bommelbeach Zaltbommel

Zo. 9 en ma. 10  juni
Met 250 kuub zand wordt de Markt in Zaltbommel omgetoverd tot een grote zandvlakte en waan je je in een andere woonplaats. Op zes velden gaan dertig recreantenteams de strijd met elkaar aan om de felbegeerde eerste plek en eeuwige roem. De dag erop mogen de basisschoolkinderen vanaf 6 jaar hun kunsten vertonen in de zandbak.

 

 

   

Beleef de Boerderij!

 

Beleef de Boerderij!

Ma. 10 juni
Beleef de Boerderij is ieder jaar weer een heerlijk gezinsuitje! Kom je ook kijken hoe de koeien en varkens leven, hoe champignons en kersen geteeld en geoogst worden, hoe ambachtelijk ijs wordt gemaakt en hoe kinderopvang op de boerderij er uit ziet? Huifkarren rijden een rondje langs alle bedrijven, je kunt gratis mee en gratis entree.