B & B 't Saenraik


ACTUEEL !


Vanaf  Mei elke eerste zaterdag van de maand.

Stadswandeling door historisch Zaltbommel met gids 13:30 uur - 15:00 uur, Vertrek vanaf TRIP, Markt 10, Zaltbommel
Een door een stadsgids begeleide stadswandeling door de oude binnenstad van Zaltbommel.

 

De gids weet veel interessante wetenswaardigheden te vertellen over de historie van de stad en de gebouwen en de families die er woonden. De wandeling duurt ca. 1,5 uur.

Aanmelden via TRIP website of aan de balie, of even bellen 0418-648774

 

www.tripbommelerwaard.nl   de nieuwe website met alle info over de Bommelerwaard.

 

 

 

 

 

 

 

boerderij

 

Riddertijd! Ammersoyen

Za. 13 en zo. 14 okt
ridders in actie bij kasteel AmmersoyenAltijd al willen weten hoe het leven van een ridder er uitzag? In het eerste weekend van de herfstvakantie kun je het zelf beleven op kasteel Ammersoyen! Er is van alles te doen: een harnas passen, wapens bekijken in de ridderzaal, naar verhalen luisteren of een echt zwaardgevecht bijwonen.

 

 

   

Archeologiedag

 

Nationale archeologiedag

Zo. 14 okt
Wat weet jij over de spannende vondsten die in en om het kasteel uit de grond tevoorschijn zijn gekomen? Wat vertellen deze spullen over de geschiedenis van Slot Loevestein en het leven van haar bewoners? Ga underground en duik in de geschiedenis van dit bijzondere kasteel.

 

 

   

Bodemgespuis

 

Paddenstoelen wandeling

Zo. 14 okt
Het is paddenstoelentijd! Ga je mee samen met de boswachter van Geldersch Landschap en Kasteelen op zoek naar paddenstoelen in het bos van landgoed Waardenburg en Neerijnen? Welke paddenstoelen je tegenkomt is altijd een verrassing.