B & B 't Saenraik


ACTUEEL !


Vanaf  Mei elke eerste zaterdag van de maand.

Stadswandeling door historisch Zaltbommel met gids 13:30 uur - 15:00 uur, Vertrek vanaf TRIP, Markt 10, Zaltbommel
Een door een stadsgids begeleide stadswandeling door de oude binnenstad van Zaltbommel.

 

De gids weet veel interessante wetenswaardigheden te vertellen over de historie van de stad en de gebouwen en de families die er woonden. De wandeling duurt ca. 1,5 uur.

Aanmelden via TRIP website of aan de balie, of even bellen 0418-648774

 

www.tripbommelerwaard.nl   de nieuwe website met alle info over de Bommelerwaard. 

 https://www.bommelerwaardgids.nl/zaltbommel/

 

 
 
75 jaar Herdenking - Oorlogswandelingen
 
Op de zaterdagen 18 april, 25 april en 2 mei 2020 organiseert het TRIP Informatiepunt in samenwerking met Het Gilde van Stadsgidsen en de gemeente Zaltbommel wandelingen langs alle plekken in Zaltbommel waar tijdens de oorlog een bijzondere gebeurtenis of handeling heeft plaatsgevonden.

Vertrekpunt; Stadhuis, Markt 12, Zaltbommel. De starttijden zijn om 13.30 uur en 15.30 uur. Op alle tijdstippen is het maximale aantal deelnemers 20 personen. De duur van de wandeling is 1,5 uur. Deelname is gratis. Aanmelden kan via info(at)tripbommelerwaard(dot)nl of telefonisch 0418-648774.
Stadswandelingen historisch Zaltbommel
 
In samenwerking met het Gilde van Stadsgidsen organissert het TRIP op de zaterdagen 4 april, 6 juni, 4 juli, 1 augustus, 5 september en 3 oktober 2020 een stadswandeling met gids  door de historische binnenstad van Zaltbommel.

De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur en vertrekt vanaf het TRIP Toeristisch Informatiepunt op de Markt 10.
De kosten bedragen € 3,50 per deelnemer inclusief een kopje koffie of thee bij de HEMA of een gratis tweede bolletje ijs bij ijssalon Hygge. Aanmeldingen voor de wandelingen via info(at)tripbommelerwaard(dot)nl